BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman Anaokulu

Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman Anaokulu

Adres
MEHMET AKİF MAH. 1.PİLİÇ SK. HACI AKKADIN TARMAN OKULU BLOK NO 14 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi, kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunacak çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, memnuniyeti yüksek çalışan kadrosu ile ülkemizin verimliliğine ve Atatürkçü insan yetiştirmesine katkıda bulunacak Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, geleceğe çağdaş insanımızı ulaştıracak, verimli bir çalışma yapmak.
Misyon
1. Misyon: a. Özgüven sahibi, b. Bağımsız, c. Kendi davranış ve hisleri için sorumluluk alabilen, d. Kendine ve başkalarına saygı duyan, e. Eşitliğe inanan, f. Topluma ilgi duyan, işbirliği yapmasını bilen, g. Sorun çözebilen, sorumluluk üstlenebilen, karar alabilen, h. Yaratıcı, i. Yeni deneyimlere girmekten korkmayan, hataları gelişme için fırsat bilen öğrenciler yetiştirmek, 2. Misyon: Sportif faaliyetlerde dereceye giren ekipleri olan bir model okul olmak.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Sabah-Öğle 4 şube
08:00-12:00 13:00-17:00
Ulaşım
Ulaşım 1. KENT MEYDANINDAN MUTLULAR MAH.GELEN DOLMUŞLAR. 2. ACEMLER METRO DURAĞINA 10 DK.YÜRÜME MESAFESİNDE. 3. 15-H ve B -15 belediye otobusleri onunden geciyor. 97-B17-B17A-B25-B27-B29-8L-31A-B16A 94 97b yakin duraklardan geciyor.
yok
Yerleşim Yeri
- OKULUMUZ MEHMET AKİF MAHALLESİ AVRUPA KONSEYİ BULVARI HÜRRİYET, ÇEKİRGE YOL AYRIMININ KENARINDADIR. BUSKİYE 10 DK.YÜRÜME MESAFESİNDE
3 km